Opdrachtgevers

In de vele jaren dat wij aan het monteren zijn hebben wij een behoorlijk aantal opdrachtgevers mogen bedienen. Van eenmalige opdracht tot wekelijkse projecten, het zijn er teveel om allemaal te benoemen! Daarom zomaar een greep uit die lange lijst…

HHAAXMAN LICHTRECLAME BV uit Mijdrecht bestaat al sinds 1894(!) en is onze allereerste opdrachtgever en voormalig werkgever. Al sinds 1998 (ver voor de start van Van Hees Reclame) voeren wij projecten uit door het hele land. Als dát geen loyaliteit is!

SSUPERNEON LICHTREKLAME BV uit Beesd. Sinds 1999 zijn wij al kind aan huis bij Superneon. Het klantenbestand van dit bedrijf bestaat voornamelijk uit biermerken en banken. De afgelopen jaren hebben wij dan ook voor o.a. Heineken, Amstel, Brand en Grolsch vele lichtbakken, neonteksten en zelfs parasols in onze handen gehad. ook bankfilialen van ABN-Amro, ING en Rabobank hebben wij onder handen genomen. Van 2017 tot 2019 staken wij regelmatig de grens over voor Superneon om RGB LED-teksten en zuilen te monteren bij grote fabrieksterreinen van Merck.

HHACO LICHTREKLAME BV. Al sinds 2009 worden wij regelmatig ingehuurd door Haco uit Nieuwegein. In die tijd hebben we al een flink aantal projecten mogen uitvoeren, van McDonald’s tot KFC, van H&M tot Hunkemöller. Op dit moment behoort Haco tot één van de grootste lichtreclameproducenten in Nederland.

MMSI SIGN GROUP / PETROL SIGN. Al jarenlang worden wij in drukke tijden ingehuurd door Petrol Sign uit Gameren. Zo hebben wij in 2018 en 2019 ruim 30 tankstations mogen ombouwen van Texaco naar Esso!

PPARTNION. Voor Partnion hebben wij de afgelopen jaren geassisteerd bij de opbouw van grote beurzen op de RAI Amsterdam. Beurzen die te groot van omvang zijn voor de grote hallen laten op het terrein er omheen grote tenten bijbouwen en die worden weer voorzien van reclamedoek, van dak tot straat. (Bijna) alle reclame-uitingen op zo’n beurs, van sticker tot wegwijzer en van spandoek tot vlag worden door Partnion verzorgd.

MMSI SIGN GROUP / ARMADA JANSE. In de korte tijd dat we voor Armada Janse werkzaam zijn hebben we al een flink aantal projecten mogen uitvoeren. Zo hebben wij kortgeleden het nieuwe congrescentrum van Ahoy in Rotterdam mogen voorzien van LED lijnen zodat het gebouw van grote afstand al opvalt. Ook verschillende automerken hebben we al onder handen genomen, zoals Mitsubishi, Citroën, Peugeot en Jaguar / LandRover. Ons jongste project tot nu toe is Decathlon. Op het nieuwe gigantische distributiecentrum hebben wij 2 al net zo reusachtige LED teksten gemonteerd.