Bastion Hotel Rotterdam

De reclames op het dak van Bastion Hotel Rotterdam Alexander waren hard toe aan vervanging! Dus hebben wij i.o.v. Haaxman Lichtreclame BV de 3 dakteksten gedemonteerd met behulp van een torenkraan van Boer Kraanverhuur BV. Deze hebben de teksten vervolgens vervoerd naar de werkplaats van Haaxman, waar wij de oude letters en logo’s van de constructieframes hebben verwijderd. Compleet nieuwe letters zijn daarna door ons weer bevestigd op de bestaande stalen frames, opnieuw bekabeld en aangesloten en getest op werking. De firma Boer heeft vervolgens de teksten weer opgeladen en vervoerd terug naar Rotterdam, alwaar wij met dezelfde torenkraan de 3 teksten weer netjes gemonteerd hebben. Het hergebruik van de constructieframes maakte dit wel heel makkelijk! Het hotel straalt weer als vanouds!